Λογισμικό everRUN

Λογισμικό everRUN

Στο σημερινό ανταγωνιστικό κλίμα, οι οργανισμοί πρέπει να λειτουργούν και να παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες 24/7/365, εξωτερικά και εσωτερικά. Εάν η υπηρεσία σας μειώνεται στον τομέα της μεταποίησης, οι γραμμές σας δεν μπορούν να λειτουργήσουν και η παραγωγικότητα και τα έσοδα πλήττονται. σε περιβάλλοντα ασφάλειας και αυτοματισμού κτιρίων, οι χώροι και τα άτομα που πρέπει να προστατεύονται κινδυνεύουν από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές· στον τομέα της υγείας και της δημόσιας ασφάλειας, κινδυνεύουν ζωές. Και υπάρχουν και άλλες σκέψεις που οδηγούν την ανάγκη για συνεχώς διαθέσιμες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του συνεχούς αγώνα που αντιμετωπίζουν οι οργανώσεις για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς, να μετριάσουν την καταστροφή και να σχεδιάσουν τη συνέχεια της επιχείρησης. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στην αυξανόμενη ζήτηση για αξιόπιστη, συνεχή διαθεσιμότητα των πιο κρίσιμων εφαρμογών σας,


Βασικό όφελος

 • Προληπτική αποφυγή κινδύνου με συνεχή αναπαραγωγή για την αποφυγή διακοπής λειτουργίας
 • Προστασία από τοπικές βλάβες ρεύματος, προβλήματα σε όλο το κτίριο ή βλάβες φυσικών μηχανών
 • Ικανοποιημένες επιχειρηματικές απαιτήσεις και βελτιστοποιημένη χρήση πόρων
 • Συνεχής διαθεσιμότητα εφαρμογής χωρίς πολυπλοκότητα διαμόρφωσης
 • Χαμηλό TCO μέσω βιομηχανικών προτύπων υποδομής και ευέλικτων επιλογών αποθήκευσης
 • Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας εξαλείφθηκε με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εικονικοποίησης


προδιαγραφές everRun
Servers Υποστηρίζεται μια ποικιλία βιομηχανικών προτύπων συστημάτων x86. Ανατρέξτε στη σελίδα Υποστηριζόμενου υλικού για περισσότερες λεπτομέρειες.
RAM Έως 384 GB
Εικονικές μηχανές Έως 28
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα
Microsoft®   Υποστηρίζεται μια ποικιλία επισκεπτών λειτουργικών συστημάτων Microsoft Windows Server και Desktop. Ανατρέξτε στη σελίδα Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα επισκέπτη για περισσότερες λεπτομέρειες.
Linux® Υποστηρίζεται μια ποικιλία επισκεπτών λειτουργικών συστημάτων Red Hat, SUSE, Ubuntu, Oracle και CentOS Linux. Ανατρέξτε στη σελίδα Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα επισκέπτη για περισσότερες λεπτομέρειες.


Τι ακριβώς είναι η «διαθεσιμότητα»;

Ο όρος «διαθεσιμότητα» είναι ένας χαρακτηρισμός του πόσο αξιόπιστα μπορεί να λειτουργήσει ένα υπολογιστικό σύστημα και να εκτελέσει τις εργασίες που σχεδιάστηκε να εκτελεί. Μετράται ως ποσοστό του χρόνου μέσα σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα (για παράδειγμα, ένα έτος) ότι οι εφαρμογές σας είναι λειτουργικές και προσβάσιμες στους χρήστες. Αλλά δεν δημιουργείται όλη η διαθεσιμότητα εξίσου. Διαφορετικές λύσεις παρέχουν διαφορετικά επίπεδα διαθεσιμότητας:


 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά : Βασικές λύσεις και διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αναπαραγωγής δεδομένων και ανακατεύθυνσης υπάρχουν για την ανάκτηση υπηρεσιών σε περίπτωση αποτυχίας ή καταστροφής. Αυτές οι λύσεις δεν αποτρέπουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας, αλλά εστιάζουν στη δυνατότητα ανάκτησης, η οποία μεταφράζεται σε διαθεσιμότητα 99% έως 99,9%. Η μείωση από 8 ώρες σε 4 ημέρες μπορεί να κοστίσει από 2 εκατομμύρια έως 23 εκατομμύρια δολάρια.
 • Υψηλή διαθεσιμότητα : Συνήθως υλοποιούνται μέσω ομαδοποίησης, αυτές οι εφαρμογές λύσεων είναι προσβάσιμες σε πολύ υψηλό ποσοστό του χρόνου. Οι χρήστες αντιλαμβάνονται ελάχιστη ή καθόλου διακοπή εάν υπάρχει αποτυχία και η υψηλή διαθεσιμότητα μεταφράζεται σε διαθεσιμότητα 99,95% έως 99,99%. Η μείωση από 1 έως 4 ώρες μπορεί να κοστίσει 230.000 $ έως 1 εκατομμύριο $.
 • Συνεχής διαθεσιμότητα : Ακόμα κι αν υπάρξει αποτυχία, οι λειτουργίες της εφαρμογής δεν διακόπτονται. Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας εξαλείφεται και τα δεδομένα δεν χάνονται σε περίπτωση αποτυχίας ή τοπικής καταστροφής. Αυτές οι λύσεις επικεντρώνονται στην πρόληψη του χρόνου διακοπής λειτουργίας που μεταφράζεται σε διαθεσιμότητα 99,999%. Εάν είστε κάτω από 5 λεπτά ή λιγότερο, ο κίνδυνος σας περιορίζεται στα 23.000 $.


Επιτύχετε συνεχή διαθεσιμότητα εφαρμογών με το everRun


Το Stratus everRun απλοποιεί τη διαδικασία διάθεσης εφαρμογών—όχι μόνο μερικές φορές, αλλά όλη την ώρα. Η λύση που βασίζεται στο λογισμικό του everRun συνδέει δύο διακομιστές μεταξύ τους μέσω μιας πλατφόρμας εικονικοποίησης που συνδυάζει προστατευμένες εικονικές μηχανές για να δημιουργήσει ένα ενιαίο περιβάλλον λειτουργίας. Ολόκληρο το περιβάλλον εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων στη μνήμη, αναπαράγεται από το everRun, διασφαλίζοντας ότι οι εφαρμογές συνεχίζουν να εκτελούνται χωρίς διακοπή ή απώλεια δεδομένων. Εάν ένα φυσικό μηχάνημα αποτύχει, η εφαρμογή συνεχίζει να εκτελείται στο άλλο φυσικό μηχάνημα χωρίς διακοπές ή απώλεια δεδομένων. Εάν ένα στοιχείο υλικού αποτύχει, το everRun αντικαθιστά το υγιές στοιχείο από το δεύτερο σύστημα μέχρι να επιδιορθωθεί ή να αντικατασταθεί το στοιχείο που απέτυχε.


Βελτιστοποιήστε τα περιβάλλοντα εφαρμογών για να επιτύχετε τη μέγιστη διαθεσιμότητα


Με το everRun, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε την αξία των συνεχώς διαθέσιμων εφαρμογών χωρίς την πολυπλοκότητα διαμόρφωσης που συνοδεύει τις παραδοσιακές λύσεις. Δεν χρειάζεται να σχεδιάζετε τις εφαρμογές σας για να έχουν επίγνωση του HA ή να διαχειρίζεστε τη συνδεσιμότητα μεταξύ διακομιστών ή να διαμορφώνετε κοινόχρηστο χώρο αποθήκευσης όπου βρίσκονται τα δεδομένα.


Το everRun σάς δίνει τη δυνατότητα να ενοποιήσετε τους φυσικούς διακομιστές και να μειώσετε το λειτουργικό κόστος, ενώ προστατεύει τις εφαρμογές σας από διακοπές λειτουργίας. Το everRun υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία βασικού υλικού διακομιστή x86 βασισμένο στην Intel.


Προαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες Stratus


Το Stratus προσφέρει μια ποικιλία επιλογών τόσο για την επέκταση όσο και για τη βελτίωση των δυνατοτήτων του everRun.


everRun SplitSite – υψηλή διαθεσιμότητα ή ανοχή σφαλμάτων σε servers που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες
everRun Extend – DR σε τοποθεσίες με ανοχή σφαλμάτων που συνδέονται μέσω WAN


Επιπλέον, η Stratus παρέχει κορυφαία στον κλάδο υπηρεσίες και υποστήριξη 24/7/365 σε όλο τον κόσμο. Οι ειδικοί μας επαγγελματίες του σέρβις, με την υποστήριξη της προηγμένης τεχνολογίας μας, παρακολουθούν, διαγνώσουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Stratus (CAC) σε όλο τον κόσμο. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα ειδοποιηθείτε αμέσως μέσω email, κειμένου ή ειδοποίησης SNMP.


Προτεινόμενες διαμορφώσεις για το everRun


 • Ένα ζεύγος βιομηχανικών τυπικών διακομιστών x86_64 με chipset CPU με δυνατότητα Intel VT
 • 8 GB RAM ή περισσότερο
 • Χώρος δίσκου 50 GB ή μεγαλύτερος, συν 10 GB για VM και αποθήκευση δεδομένων
 • Δύο θύρες δικτύου 10 GbE, δύο θύρες δικτύου 1 GbE
 • Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα φιλοξενουμένων
 • Microsoft® Windows Server®
 • Linux


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.