Κουτιά Στεγανά Τύπου KA

Κουτιά Στεγανά Τύπου KA

Η σειρά KA κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας δύο τύπους πλαστικού. Η βάση του ΚΑ είναι κατασκευασμένη από μαλακότερο πλαστικό (PE) που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία, ιδίως χρήσιμο κατά την τοποθέτηση σε ανώμαλες επιφάνειες. Το καπάκι του KA είναι κατασκευασμένο από πιο συμπαγές πλαστικό (PP), όταν στερεώνεται στη βάση βοηθά στη δημιουργία ενός περισσότερου άκαμπτη δομή και στήριξη. Αυτό το μείγμα υλικών επίσης κάνει πολύ σφιχτό κράτημα του καπακιού στη βάση.

Η νέα σειρά KA προσφέρει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης είτε με δεματικά καλωδίων, βίδες και πείρο είτε με υλικά στερέωσης. Αυτό το καθιστά μια λύση που μπορεί να είναι χρησιμοποιείται σε διάφορα σενάρια εγκατάστασης.

Όλα τα προϊόντα της σειράς KA διαθέτουν προσάρτημα κλιπ συγκράτησης για το καπάκι, ώστε να μην χαθεί. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εργάζεστε.

Για να υποδείξετε διαφορετικά ηλεκτρικά κυκλώματα ή να κάνετε το κουτί ταιριάζει με το περιβάλλον του τη σειρά KA διατίθεται στα ακόλουθα χρώματα: Μαύρο, Πράσινο, Γκρι, Κόκκινο & Λευκό

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: