Σύστημα Εισόδου-Εξόδου Καλωδίων CONMAXX®

Σύστημα Εισόδου-Εξόδου Καλωδίων CONMAXX®

Το πρωτοποριακό αρθρωτό, 3 συστατικών, σύστημα αποτελείται από ένα κλειστό πλαίσιο, μεταβλητό ένθετα πλέγματος και κωνικά στοιχεία στεγανοποίησης. Προσφέρει σημαντικά ευκολότερη εγκατάσταση σε πίνακες και ηλεκτρικά περιβλήματα. Αυτό είναι γιατί επιτρέπει τη συναρμολόγηση του περιβλήματος από μέσα προς τα έξω – για περισσότερη ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου κατά τη συναρμολόγηση.

Μέγιστη ευελιξία: Ανεξάρτητα από το αν η διάμετρος του καλωδίου είναι μεγάλη ή μικρή: με 100 διαφορετικές στεγανοποιήσεις, η τεράστια γκάμα μεγεθών πλαισίου και ενθέτων πλέγματος CONMAXX επιτρέπει μια εξαιρετικά ευέλικτη και ατομική ηλεκτρική εγκατάσταση. Οι πολλοί πιθανοί συνδυασμοί μειώνουν επίσης το κόστος αποθήκευσης..

Περισσότερη ασφάλεια: Το πλέγμα στερεώνεται στη θέση του με ένα ηχητικό κλικ, αποτρέποντας έτσι σφάλματα συναρμολόγησης.

Διαχωρισμένα ένθετα στεγανοποίησης: Οι λύσεις για ειδικά καλώδια, καθώς και προκατασκευασμένα καλώδια και καλώδια δεν αποτελούν πρόβλημα με το CONMAXX.

Υψηλή προστασία IP: Όλα τα εξαρτήματα CONMAXX εγγυώνται προστασία τουλάχιστον με IP 66 και ταυτόχρονα παρέχουν στο καλώδιο μηχανική ανακούφιση καταπόνησης.

Στιβαρό και ανθεκτικό: Σχεδιασμός πλαισίου και πλέγματος από συμπαγές, ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, πλαστικό πλαίσιο και πλέγμα, καθώς και στεγανοποιητικά ένθετα χωρίς αλογόνο και πυρίτιο κατασκευασμένα από ανθεκτικό TPE. Εξαιρετικά ανθεκτικό σε: Καύσιμα, λάδια, γράσα, οξέα, βάσεις και υπεριώδη φωτισμό. Επίσης ταιριάζει ιδανικά στη βιομηχανία σιδηροδρόμων χάρη στην κλάση πυροπροστασίας V0.

Εύκολη εγκατάσταση: Η ενσωματωμένη, μόνιμη στεγανοποίηση κάνει τη συναρμολόγηση πολύ πιο εύκολη και εξασφαλίζει την ασφαλή εγκατάσταση. Επιπλέον, η τοποθέτηση μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τυπικές βίδες.

Για ακραίες θερμοκρασίες: Ανάλογα με την παραλλαγή, το CONMAXX μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ -40 °C και 120 °C ή από -40 °C έως 90 °C.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: