Φλαντζες εισόδου καλωδίων SGG, MC IP55

Φλαντζες εισόδου καλωδίων SGG, MC IP55

Συχνά με τα καλώδια έρχονται και οι σύνδεσμοι και πολύ συχνά οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να αφαιρεθούν και να επανατοποθετηθούν. Τα ευαίσθητα καλώδια δεδομένων, τα HDMI κ.λπ. είναι δύσκολο ή αδύνατο να επανασυνδεθούν επί τόπου. Η σχιστή φλάντζα εισόδου καλωδίου είναι η λύση που επιτρέπει την εγκατάσταση των καλωδίων με τους συνδέσμους και επιπλέον τα καλώδια μπορούν να αλλάξουν όσο συχνά θέλετε. Επιλέξτε την σχιστή φλάντζα εισόδου του καλωδίου για γρήγορες, ασφαλείς και ευέλικτες εγκαταστάσεις.
Οι σχιστές φλάντζες εισόδου καλωδίων SCG και MC προορίζονται για διέλευση μέσω καλωδίων ρεύματος χαμηλής και μέσης ισχύος, αλλά και διαφόρων ειδών σωλήνων.
Οι σχιστές φλάντζες εισόδου καλωδίων SCG και MC είναι νέος τύπος πλάκας εισόδου καλωδίου ενισχυμένου με μέταλλο και πλαστικό κατασκευασμένο από διαφορετικούς τύπους πολυμερών (TPE και PP-GF).
Πληρούν τις απαιτήσεις της κατηγορίας προστασίας IP55 χωρίς την ανάγκη πρόσθετων παρεμβυσμάτων ή δακτύλων. Αυτό το καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση και παρέχει πολλά πλεονεκτήματα για τη συμπαγή μονάδα εγκατάστασης. Οι σχιστές φλάντζες εισόδου καλωδίων SCG και MC είναι κατάλληλες τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική εφαρμογή και το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας είναι από -40 °C έως +90 °C.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: