Ρυθμιστές Στροφών ACS580

Ρυθμιστές Στροφών ACS580

Η σειρά ρυθμιστών στροφών ACS580 είναι σχεδιασμένη για υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με ευκολία στην εγκατάσταση και απλότητα στον χειρισμό. Αυτοί οι ρυθμιστές στροφών χάρη σε μια πληθώρα λειτουργιών, παρέχουν υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα σε εφαρμογές σταθερής και μεταβλητής ροπής. Το νέο, υψηλών προδιαγραφών χειριστήριο παραμετροποίησης και ελέγχου αυξημένων δυνατοτήτων με τις ενσωματωμένες βοηθητικές λειτουργίες, μειώνει τον χρόνο της θέσης σε λειτουργία και διευκολύνει την επιτήρηση παραμέτρων κατά τη χρήση.
Διαθέτουν ενσωματωμένα φίλτρα EMC κατηγορίας C2 στη σειρά ACS580-01 και C3 στη σειρά ACS580-04, μονάδα φρένου (για μεγέθη πλαισίου έως και R3) ενσωματωμένη διάταξη ασφαλείας Safe torque Off (STO SIL3/PLe) υποδοχή για σύνδεση με συσκευή εγγραφής μνήμης CCA-01 για μεταφορά προγραμμάτων 10 προγραμματιζόμενα σενάρια λειτουργίας, και πρωτόκολλο επικοινωνίας Modbus RTU (EIA 485).
Εφαρμογές: Τα ACS580 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές αντλιών, ανεμιστήρων, ταινιόδρομων, συμπιεστών, εξωθητών (extruders), αναμεικτών και φυγοκεντρητών

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: