Ρυθμιστές Στροφών ACS310

Ρυθμιστές Στροφών ACS310

Αυτή η σειρά ρυθμιστών στροφών (drives) είναι σχεδιασμένη για να βελτιστοποιεί την απόδοση σε εφαρμογές μεταβλητής ροπής όπως ενισχυτικές αντλίες και φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες. Διαθέτουν ενσωματωμένα φίλτρα EMC κατηγορίας C3, 9 προγραμματιζόμενα σενάρια λειτουργίας, πρωτόκολλο επικοινωνίας Modbus RTU (EIA 485) και υποδοχή για σύνδεση με συσκευή εγγραφής μνήμης Flash Drop για μεταφορά προγραμμάτων. Δέχονται σαν προαιρετικά εξαρτήματα, αποσπώμενο χειριστήριο παραμετροποίησης, πηνία εισόδου για περιορισμό των αρμονικών και πηνία εξόδου για προστασία από αιχμές ρεύματος.
Περιλαμβάνουν ενσωματωμένο ελεγκτή PID και ελεγκτή PFC (pump & fan control) που μεταβάλει την απόδοση του drive βάσει μεταβλητών όπως η πίεση, η ροή ή άλλων εξωτερικών παραγόντων, καθώς και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών, που επιτρέπουν εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, αυξάνουν την ενεργειακή αποδοτικότητα και μειώνουν τις εκπομπές CO2.
Εφαρμογές: Τα ACS310 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές ενισχυτικών αντλιών (booster), συστημάτων άρδευσης, ελέγχου στάθμης και φυγοκεντρικών ανεμιστήρων.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: